Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

TERMÉKEINKBŐL

2016. augusztus 25., csütörtök

A ganoderma és a spirulina jótékony hatása a kismamákra és a magzat fejlődésére

Sok kismamánál felmerült már a kérdés, hogy milyen táplálékkiegészítőt szedjen a terhesség ideje alatt. Többen mindent elkövetnek a magzat fejlődése érdekében és sok esetben felelőtlenül olyan terméket is megvásárolnak, amely káros lehet a születendő kisbabája és saját maga egészségére.

Miért is fontos ez?

Nem mindegy, mit vásárolunk!
Az emberek többsége nem tudatosan vásárol, hanem meglát egy éppen futó reklámot a tévében, vagy egy újsághirdetést melyben egy jónak tűnő hiper-szuper készítményt mutatnak be és azt megveszi anélkül, hogy jobban utána járt volna, mit is próbálnak eladni....
Vannak akik a termék alacsony ára miatt vásárolnak, ami nem feltétlenül takarja a jó minőséget.

Sajnos vannak olyan vitamin készítmények, melyek szintetikus és káros adalékanyagot is tartalmaznak, így ha azt bevisszük a szervezetünkbe, hosszabb távon (akár rövid időn belül) rossz mellékhatást, esetenként betegséget is okozhat.

A tudatos vásárló keresi a minőséget, és nem feltétlenül az ára miatt vásárolja meg amire szüksége van.

Feleségemmel találtunk egy céget (DXN), ahol nemcsak a minőség a fontos, hanem mindenki számára az elérhető ár is.
Mindketten elégedettek vagyunk a termékeivel, mert nagyon jó hatást váltanak/váltottak ki szervezetünkben, és nem utolsó sorban elmondhatjuk, hogy gyermekeink egészségét is biztonságban tudhatjuk.

És most nézzük meg, miért érdemes szedni a DXN ganodermát és a spirulinát a kismamáknak.


A várandós anyáknál gyakoriak a hangulatingadozások. A terhesség alatt a nők mentálisan és fizikálisan is érzékenyek az őket érő külső ingerekre.
Természetes jelenségről beszélünk, de ezt a legtöbb nő nehezen tudja tolerálni. Ebben az időszakban a ganoderma vérképzőként, vizelethajtóként és méregtelenítőként hat, és elősegíti a magzat normális fejlődését. A ganoderma a méhlepényen keresztül a magzathoz is eljut és ezáltal javítja a baba látását, agyműködését és az immunrendszerét is támogatja. Azoknál a kismamáknál akik szoptatnak és ebben az időszakban ganodermát fogyasztanak kb. ötször annyi hatóanyag jut át, mint terhesség ideje alatt. 
A látásélesség, memória- és immunrendszer javító hatás mellett a kisgyermekek máját is védi, hiszen 6 éves korig nagyon gyenge a máj működése.
A ganoderma jelentősen támogatja a kisgyermekek szervezetének védekezőképességét, így nem lesz szükség gyógyszerekre és ami ennél is fontosabb, elkerülhető a későbbiekben az antibiotikummal történő kezelés. 

A ganoderma mellett a Spirulina az, ami több szempontból is hatékonyan támogatja a kismamák szervezetét a terhesség ideje alatt és a szoptatási időszakban is. Könnyen emészthető vasat tartalmaz , amely jelentősen támogatja az új vér képződését, segít abban, hogy a terhességi magas vérnyomás (toxémiát okozhat) és terhességi cukorbetegség, más néven diabetes (lepény elégtelenséget okozhat amitől romlik a magzat oxigén ellátása) ne alakuljon ki. A szoptató kismamák tejtermelését is serkenti.


Hogyan segít a ganoderma és a spirulina, ha nem sikerül teherbe esni? 

Kutatási eredmények alapján a ganoderma fogyasztása nőknél és férfiaknál is javítja a nemi működést, fokozza a spermiumok aktivitását és szabályozza az ovulációt. A spirulina pedig elősegíti a terhesség kialakulását és normális lefolyását.


A termékeket megvásárolhatod , az alábbi linkre kattintva:




Amennyiben bármilyen kérdésed van, szívesen segítek!

>> Elérhetőségeim ide kattintva éred el. <<


És ez még nem minden! A gyermek megszületése után sok édesanyát foglalkoztat az a gondolat, hogy mi lesz az állásával, hamarabb visszamenjen-e dolgozni a pénz hiánya miatt, vagy vannak olyanok is, akik megoldást keresnek arra, hogy valamivel kiegészítsék a gyermekkel való otthonlét idejére kapott pénzüket, esetleg ne kelljen visszamenniük munkahelyükre.

Kíváncsi vagy rá, hogyan lehetséges?
A megoldást az alábbi linken elolvashatod:

>> Egy megoldás kisgyermekes anyukák részére! <<

Szép mosolygós napot!

„Ne gyorsan gazdagodjunk meg, hanem nagyon!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése